Gyakori Kérdések

Miért vásároljon tőlünk? 

Európai jogszabályok szerint működünk. Bővebben ez azt jelenti, hogy a Licenceket (Microsoft Operációs Rendszerek, és Office szoftverek) saját hardvereinkről választjuk le, ezzel nem csak kedvezőbb árakat tudunk biztosítani az ügyfeleink számára, ezzel egyidejűleg pedig garantálni tudjuk a Licenceink legalitását, és jogtisztaságát!

Hogyan kapom meg a Licencet? 

Minden esetben, amint feldolgozásra került az ön tranzakciója (maximum 24 Órán belül)
Az ön által megadott email címre küldjük, a hivatalos Licencet, valamint az adott szoftver letöltési elérhetőségét, amennyiben elérhető.
Mindezt egy hivatalos Email keretein belül, az Elektronikusan kiállított számlával együtt.

 
Kapok COA matricát a rendelést követően? 

A webáruházunkban található (Microsoft szoftverek és rendszerek) digitális formában, (COA) matrica nélkül kerülnek kézbesítésre, a fizikai licenceket pedig mi archiváljuk.  Azonban 15db vásárlás felett, minden termékkulcshoz kiküldjük a (COA) matricákat is.
FONTOS! Ehhez mindenképpen fel kell velünk vennie a kapcsolatot, különböző biztonsági óvintézkedések miatt, hogy a Licencek, a (COA) matricákkal együtt önhöz kerüljenek!

Mi az az OEM licenc? 

Az OEM Licenc önmagában azt jelenti, hogy Egyedi, nem örökös licenc, amely Hardverhez kötődik. Az OEM használt szoftver azonban Licenc formájában továbbértékesíthető, ugyanis a hardverhez való kötöttség nem zárja ki, hogy a legális tulajdonosa eladja azt.
Ebből következik tehát, hogy Eladható és Vásárolható is.
Az OEM használt szoftverek teljes jogbiztonsággal vásárolhatóak.

Mi az a RETAIL licenc? 

Ez Licenc abban különbözik a korábban említett OEM Licenctől, hogy nem kötődik hardverhez, tehát igény esetén tovább vihető másik számítógépre.
Licenc formájában továbbértékesíthető.
Ebből következik tehát, hogy Eladható és Vásárolható is.

Miért vásároljon használt szoftver-t? 

Az általunk kínált lehetőséget mellett, garantált a szoftver jogtisztasága és legalitása. Ezen felül fontos kiemelni, hogy termékenként nagyjából 10-40%-ot, bizonyos termékeknél azonban akár 50-80%-ot is spórolhat. Jogtisztán és Legálisan.

Ha nem megfelelő Licencet vásárolok mi történik? 

FONTOS! A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftvertermékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog. (Ez vonatkozik minden, az oldalon megvásárolható szoftverre.)
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a vásárlást követően mi nem tartozunk felelősséggel az általunk kínált szoftverekre. A vásárlástól számított 3 órán belül van lehetősége felénk jelezni a téves vásárlást, amennyiben kiegyenlítette az összeget.
Ellenkező esetben, ha ön nem megfelelő Licencet vásárol, és időben nem jelzi felénk, sajnos nem áll módunkban annak az árát megtéríteni, mivel nincs semmilyen biztosíték, hogy ön, az adott Licencet még nem használta fel, ezért kérjük hogy különösen legyen körültekintő szoftver Licenc vásárlás közben.

Mi történik akkor ha nem tudja aktiválni az adott Licencet? 

Ilyen esetben fontos, hogy nyugodt maradjon, hiszen nekünk az ön elégedettsége a legfontosabb. Vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül Email-en keresztül, vagy a “Kérdése van?” űrlapon keresztül.
Nagyon fontos, hogy az üzenetébe foglalja bele a vásárolt termék nevét, a vásárlási azonosítót, és természetesen írja meg nekünk milyen problémába ütközött. (Ha megoldható, képet is biztosítson lehetőleg olvasható minőségben, a gördülékeny problémamegoldás érdekében)
Munkatársaink készségesen állnak az ön rendelkezésére!

Hogyan tudok fizetni? 

Oldalunk lehetősége van PayPal rendszeren keresztül vagy Banki átutalással is fizetni.
Minden esetben maximum 24 Óra az átfutási idő. Ennek az oka, a gondos körültekintés az ügyfeleket, és a Licenceket illetően. Ezzel tudjuk garantálni, Licenceink tökéletes működését, és legalitását.

FONTOS! Banki átutalás esetében, csak Munkanapokon tudunk összeget fogadni (Szombati és Vasárnapi utalások esetén az elkövetkezendő Munkanaptól (Hétfő) számított 24 Órán belül küldjük a vásárolt Licencet), illetve az összeg megérkezését követően 24 Órán belül tudjuk küldeni a Licencet, az eltérő Bankonkénti átfutási idő miatt.
Türelmüket, és Megértésüket is Köszönjük!

Ha már egyszer aktiváltam a Licencet egy számítógépen, és lecserélem a számítógépem, akkor megmarad a Licenc? 

Retail Licenc esetében igen. Ezek a Licencek, a fiókjához kötődnek, és nem a hardverhez, tehát gond nélkül áttudja vinni másik számítógépre, de csak akkor ha az előzőről már eltávolította a rendszert, a Licenc-el együtt.
Ellenkező esetben ugyanis elveszhet a Licenc, és nem fogja tudni aktiválni a rendszerét.
Javasoljuk, hogy ha ilyen helyzetbe kerül, (amennyiben nem ért hozzá) forduljon szakemberhez, vagy keressen fel bennünket.
OEM Licencek esetében azonban nem vihető át másik számítógépre, mivel kötődik a hardverhez, (ezért is javasoljuk az OEM Licenc vásárlást, laptopokhoz, vagy olyan számítógépekhez, melyek hardvere az elkövetkezendő pár évben nem változik(cégek, vagy vállalkozók részére is ideális választás.)

Még nem kapott választ a kérdésre?

Ilyen esetekben többféle probléma is előfordulhat.
Technikai problémák esetén a vártnál tovább tarthat az ügyfeleink megkeresése, ugyanis a folyamatosan növekvő rendelések miatt, előfordul a rendszerünk túlterheltsége. Ilyen helyzetekre is fel vagyunk készülve, ezért mindig értesítjük önöket, ha ez a lehetőség fenn áll. 
Gyakran előfordul ügyfeleinkkel, hogy elgépelik saját, vagy a mi email címünket, így adott esetben vagy a Választ nem kapja meg, vagy a kérdése nem jut el hozzánk, ezért kérjük legyen figyelmes amikor az adatait tölti ki az űrlapon.

Ha nem az űrlapot használja, javasoljuk az info@localhost email címen keressen fel bennünket, de ebben az esetben, tovább tart az átfutási idő.

Üdvözlettel a MasterKeys Csapata! 

error:
0
    0
    Kosár
    A kosarad üres