Akció!

FIZIKAI MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL 32/64BIT OEM COA

17 999 Ft 14 999 Ft

Kategória:

Leírás

Leírás

 • A MATRICÁK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK POSTÁN!
 • PAYPAL ÉS BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 2 MUNKANAP) ÉS POSTÁRA ADJUK A MATRICÁKAT
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL) AKTIVÁLÁSÁRA
 • MINDEN NYELV TÁMOGATOTT, BELEÉRTVE A MAGYART IS
 • 32 ILLETVE 64 BITES RENDSZEREKHEZ
 • A SZOFTVER LETÖLTÉSE, KÖZVETLENÜL A MICROSOFT HIVATALOS OLDALÁN KERESZTÜL TÖRTÉNIK

OEM MATRICÁS TERMÉK! 

Amennyiben 15:00-ig beérkezik az adott mennyiség vételára, úgy garantálni tudjuk a másnapra történő kézbesítést!

1db vásárlása esetén 1950Ft a posta költség!

2 vagy több darab vásárlása esetén, a szállítási költség ingyenes!

Vásárlás esetén a csomag tartalma:

 • 1db COA Matrica MasterKeys kártyán
 • 1db Elektronikus Számla

 

Windows 10 Pro – Termékleírás

A Windows 10 Pro a legújabb operációs rendszer a Microsoftnál amely a haladó és üzleti felhasználók igényeihez igazodik. A szokásos eszközökön, mint a PC és a laptop a Windows 10 Pro a kompatibilis táblagépeken is problémamentesen fut. Ezáltal a Windows minden összetartozó platformra megoldást kínál, amely a haladó felhasználók számára testhezálló.

Az új Windows 10 Pro mindenekelőtt a haladó felhasználók és vállalatok részére kínál egy optimális számítógépes támogatást. A rendszer az előző Professional kiadásokkal együtt felhasználóbarát és egy modern kezelői felületet tartalmaz. A Microsoft Windows 10 Pro minden eszközhöz és annak tulajdonságaihoz egyedi módon alkalmazkodik. Ami a rendszerkövetelményeket illeti, az előző verziókhoz képest minimális a változás. Ezért a valamivel régebbi számítógépeken probléma nélkül használható, ami a vállalatoknál nagy előnyt jelent.

A Windows 10 Pro tulajdonságai

A Windows 10 Pro a felhasználók részére az úgynevezett üzleti funkciókat állítja rendelkezésre, mint pl. domain belépés, csoportok irányelveinek irányítása, a BitLocker, vállalati funkció az Internet Explorer EMIE-nél, távvezérlés, hozzárendelt elérés a 8.1-hez, és egy Hyper-V kliens. Ezen kívül a Windows 10 Pro a professzionális funkciók mellett általános új sajátosságokat és programokat is felvonultat:

 • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
 • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
 • Arc és ujjlenyomat felismerés a nagyobb biztonság érdekében (a megfelelő hardver esetén)
 • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könnyebb kezeléséhez
 • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

Funkcióbeli újítások a Windows 10 Professional-ben

Az operációs rendszerben, – ahogy a Home nevű verzióban is – a startmenü tovább lett fejlesztve. A kezelői felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, mely különböző verziókkal egyéni módon rendezhető be. Az asztal is foglal magába új funkciókat, egyszerre több virtuális asztalt lehet általa létrehozni. A Microsoft Windows 10 Pro egyebek mellett hozzáférést ajánl a Microsoft webáruházához.

Biztonság és adatvédelem

A sztenderd Fido-Allianz 2.0-ja az internetes hitelesítést hivatott támogatni. Ezen kívül a ’Microsoft Hello’ a biometrikus felhasználói hitelesítést – jelszó nélküli módszerrel – teszi lehetővé. Az adatvédelmet illetően az Enterprise Data Protection a platformok feletti adatkezelést teszi lehetővé.

A profi számítógépes támogatás a Microsoft Windows 10 Professional-el

A Windows a jövőben szolgáltatásként fog működni, ezért a Windows 10 után nem lesz további verzió amely értékesítésre kerül – a jövőbeli verziókat ingyenesen lehet az internetről frissíteni.Ezzel a cég nem csak a rendszerfejlesztésre és hibajavításra fókuszál. A ’Windows mint szolgáltatás’ alapelv új funkciókat fog tartalmazni amik eddig a a vásárlás időpontjában nem voltak elérhetőek. Így a Windows 10 folyamatosan fejlesztés alatt fog állni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FIZIKAI MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL 32/64BIT OEM COA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :)