Akció!

WINDOWS 10 HOME ESD OEM

(2 vásárlói értékelés)

13 999 Ft 12 293 Ft

Cikkszám: 2222 Kategóriák: ,
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (MICROSOFT WINDOWS 10 HOME) AKTIVÁLÁSÁRA
 • MINDEN NYELV TÁMOGATOTT, BELEÉRTVE A MAGYART IS
 • 32 ILLETVE 64 BITES RENDSZEREKHEZ
 • A SZOFTVER LETÖLTÉSE, KÖZVETLENÜL A MICROSOFT HIVATALOS OLDALÁN KERESZTÜL TÖRTÉNIK
 • OEM, ALAPLAPHOZ KÖTŐDIK AZ ELSŐ TELEPÍTÉST KÖVETŐEN

Minek a rövidítése az ESD?

A hárombetűs rövidítés angol megfelelője az Electronic Software Distribution, vagyis magyarra fordítva Elektronikus Szoftver Forgalmazás. Ez annyit jelent, hogy ha Ön Webáruházunkból vásárol egy bármilyen Szoftvert, akkor az digitális úton kerül kézbesítésre az Ön számára!

Milyen előnyei vannak a Digitális Licenceknek?

Mint tudjuk, az idő pénz: nincs házhoz szállítási díj, így nem kell arra várnia, hogy a kiszállító mikor érkezik házhoz a termékkel, tehát rengeteg időt spórolhat meg azzal, ha digitális Licencet vásárol. Hardverfüggetlen, tehát gond nélkül átvihető új számítógépre. Valamint tartalmazza a Microsoft Telefonos támogatását is.

Windows 10 Home - Termékleírás

A legújabb Windows 10 Home kezdők és haladók számára kínál egy optimális operációs rendszert. Mint eddig minden Home kiadás egy mindig felhasználóbarát kezelőfelületet hozott létre. A Windows 10 Home egyedi módon képes alkalmazkodni minden eszközhöz és annak tulajdonságaihoz. A rendszerkövetelmény megegyezik a két elődjéével, a Windows 7-el és a 8.1-el. Ebből következőleg a régebbi típusú számítógépek jól működnek együtt a Windows 10-el. Új sajátosságok a Windows 10 Home-ban Az optikai változtatások mellett a rendszer egyéb sok más újdonságot vonultat fel:

 • Cortana: beszédfelismerő asszisztens a rendszerben való navigáláshoz
 • Microsoft Edge: új böngésző, az Internet Explorer utódja
 • Arc és ujjlenyomat felismerő (ha a megfelelő hardver a rendelkezésére áll)
 • Folytonosság: táblagép mód az érintőkijelzős eszközökhöz
 • Windows holográfia: felhasználási platformok a hozzátartozó HoloLens-hez: adatszemüveg (továbbfejlesztett realitás)

Programok és játékok A megszokott programok, mint pl. a naptár, e-mail, zene, video, foto ezen rendszerben szintén megtalálhatóak. Újítás azonban a Windows 10 új DirectX 12-je, amivel a játékok grafikailag jobban vannak támogatva. Ezen kívül egy új tulajdonság lehetővé teszi az Xbox One videojátékok otthoni hálózaton való játszását megfelelő minőséget biztosítva. Funkcióbeli megújulás a Windows 10 Home-ban Az eddig már ismerős startmenü a Windows 10-ben újításra került és ezentúl egy csempefelülettel lett ellátva ahol a felhasználó egyedi funkciókat helyezhet el. Az asztal lehetővé teszi, hogy több virtuális asztal különböző területen felhasználható legyen. A Windows webáruház a Windows 10 Homera való átállásnál egységessé válik. Biztonság és adatvédelem A biztonság tekintetében a rendszer támogatja a Fido- Allianz 2.0-ját. Emiatt a rendszer a biometriai felhasználófelismerőt a ’Hello’-t vezette be ami a bejelentkezést jelszó nélkül lehetővé teszi. Az adatvédelem tekintetében az előző rendszerekhez képest a felhasználó számára egy nagyobb döntési szabadság áll rendelkezésére. A rendszerbeállításokban beállítható, hogy mely adatok mely szolgáltató számára legyenek a visszajelzési funkció által elérhetőek. Optimális támogatás a Microsoft Windows 10 Home-on keresztül A jövőben a Microsoft nem fog további Windows verziót kiadni. Ehelyett a Windows internetes frissítés formájában fogja a rendszereit tovább fejleszteni. Tanács: Kérem tartsa szem előtt, hogy a Windows 10 Home-al nem lehet Windows 10 Pro-ra frissíteni!

További információk

Típus

OEM, Retail

WINDOWS 10 HOME ESD OEM termékről 2 értékelés

 1. Weres Ádám

  Elégedett voltam mindennel, korrekt gyors kézbesítés. A vásárolt Licenc pedig kifogástalan!

 2. Balró Károly

  Verhetetlen ár, korrekt csapat. Köszönöm! +

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres