Akció!

WINDOWS 10 PRO FOR WORKSTATIONS

69 999 Ft 54 368 Ft

Cikkszám: 1113 Kategóriák: ,
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL) AKTIVÁLÁSÁRA
 • MINDEN NYELV TÁMOGATOTT, BELEÉRTVE A MAGYART IS
 • 32 ILLETVE 64 BITES RENDSZEREKHEZ
 • A SZOFTVER LETÖLTÉSE, KÖZVETLENÜL A MICROSOFT HIVATALOS OLDALÁN KERESZTÜL TÖRTÉNIK
 • RETAIL HARDVERFÜGGETLEN SZOFTVERLICENC

Minek a rövidítése az ESD?

A hárombetűs rövidítés angol megfelelője az Electronic Software Distribution, vagyis magyarra fordítva Elektronikus Szoftver Forgalmazás. Ez annyit jelent, hogy ha Ön Webáruházunkból vásárol egy bármilyen Szoftvert, akkor az digitális úton kerül kézbesítésre az Ön számára!

Milyen előnyei vannak a Digitális Licenceknek?

Mint tudjuk, az idő pénz: nincs házhoz szállítási díj, így nem kell arra várnia, hogy a kiszállító mikor érkezik házhoz a termékkel, tehát rengeteg időt spórolhat meg azzal,
ha digitális Licencet vásárol.

 

 

Windows 10 Pro for Workstations – a nehéz feladatok sem okoznak akadályt

A munka új világának komplex szakterületein egyre nagyobb feldolgozási teljesítményre is szükség van. Mindent megteszünk azért, hogy a Windows megfeleljen felhasználóink igényeinek, még a sokat követelő és az üzletileg kritikus helyzetekben is. Ezért jelentettük be augusztusban a Windows 10 Pro for Workstations rendszert.

A big data adathalmazokat bemeneti jelekké alakító és a különféle gépi tanulási modellekkel kísérletező adattudósok számára a feldolgozási idő egyenlő a hatékony munkával. Ugyanez áll a kutatókra, a mérnökökre és a prediktív modellezéssel foglalkozó csapatokra. A tartalomkészítés, például a média és az alkalmazott grafika területén dolgozó szakemberek óriási mennyiségű adatot és szellemi terméket állítanak elő munkájuk részeként, és ezt meg is kell őrizniük.

És itt kerül képbe a Windows 10 Pro for Workstations. Az ilyen eszközökkel a komplex feladatok is kiszolgálói színvonalú adatvédelemmel és teljesítménnyel, lendületesen végezhetők el.

Forradalmi mértékű teljesítménynövekedést hoznak az asztali gépek körében. Az új munkaállomások előnyei közül megemlíthetjük a gyorsabb feldolgozást és fájlátvitelt, a kiszolgálói kategóriájú tárolóeszközök nagyobb hibatűrését, ezenkívül a nagy teljesítményű hardverkonfigurációk kivételes erejét.

Vegyük szemügyre a Windows 10 Pro for Workstations legfontosabb előnyeit:

Gyorsaság a komplex számítási feladatok és a fájlátvitel terén

A Windows 10 Pro for Workstations telepíthető perzisztens memóriát(más néven nem volatilis memóriát vagy NVDIMM-N modulokat) tartalmazó gépekre is, így a komplex számítási feladatok a munkaállomásokon elérhető leggyorsabb adattárolással végezhetők el rajta. A perzisztens memóriának további előnye, hogy akkor is megőrzi a használatban lévő fájlokat, ha kimarad a rendszer áramellátása.

A kiszolgáló és a PC közötti fájlátvitel során is értékes időt takaríthat meg az SMB Direct2 nevű Microsoft-megoldással, amely a távoli közvetlen memóriaelérésre (Remote Direct Memory Access, RDMA) képes hálózati adapterekkel működik. Ez a technológia az RMDA-ra képes hálózati adapterek segítségével a nagysebességű hálózatok teljes átbocsátóképességét hasznosítja, ezáltal maximális sebességű fájlátvitelre nyílik lehetőség. Emellett a hálózati kéréseket nagyon kis késéssel kezeli, így a távoli tárolóeszközök is a helyi tárolóeszközökével egyenértékű sebességet nyújtanak. Végül a CPU-terhelést is jelentős mértékben csökkenti, így nagyobb feldolgozási kapacitás marad más alkalmazások, például az Autodesk AutoCAD vagy az Adobe Creative Suite futtatására.

A kiszolgálói színvonalú adatvédelemnek köszönhetően biztonsági aggályok nélkül dolgozhat a munkaállomásán

Az ilyen munkaállomás nemcsak gyors, de kiszolgálói színvonalú adatvédelmet is nyújt. Ez egy új és rendkívül értékes előny mindenkinek, aki nagy tömegű adattal dolgozik, például hosszabb időre megőrzendő szellemi termékekkel.

A Windows 10 Pro for Workstations a Microsoft ReFS fájlrendszer és a Tárolóhelyek funkció együttesével nagy mértékben hibatűrő tárolást biztosít nagy mennyiségű adatnak. Így Ön nyugodt lehet, hiszen adatairól automatikusan biztonsági másolat készül, több tükrözött meghajtóra. Az ReFS ezenkívül észleli, ha megsérülnek az adatok valamelyik tükrözött meghajtón, és kijavítja őket, ezáltal garantálja, hogy Ön mindig ép adatokkal dolgozhasson.

A nagy teljesítményű munkaállomások ereje

A Windows 10 Pro for Workstations rendszerű gépek között talál akár 4 CPU-t is tartalmazó nagy teljesítményű konfigurációkat (korábban 2 CPU volt a maximum), a memória pedig a bőséges 6 TB-ot is elérheti (ennek korábban 2 TB volt a felső határa), a kiszolgálói kategóriájú Intel Xeon vagy AMD Opteron processzorok esetében pedig követelmény ez a rendszer. A munkaállomásokat jellemző funkciókat a Windows 10 Enterprise rendszerbe is beépítettük (lásd az alábbi ábrát).

Ezeknek a számítógépeknek a hatalmas ereje alkalmas a komplex számítási feladatok kezelésére, de úgy, hogy szabad számítási ciklusok is maradnak más alkalmazások egyidejű futtatására.

Frissítsen a Windows 10 Pro for Workstations rendszerre!

Kiváló munkaállomás-színvonalú számítógépeket vásárolhat, amelyeken a Windows 10 Pro for Workstations fut. Ilyen például a Dell új Precision 5520 és Precision 7920 Tower gépe. Újabb munkaállomások megjelenésekor bővítjük a listát, tehát gyakran látogasson vissza erre a lapra. Ha a jelenlegi számítógépét3 szeretné frissíteni a Windows 10 Pro for Workstations rendszere, végezze el ezeket a lépéseket.

Köszönjük ügyfeleinknek és a Windows Insider-résztvevőknek az ötleteiket és a visszajelzéseiket. Továbbra is kíváncsian várjuk az észrevételeiket.

1 A perzisztens memóriához NVDIMM-N-kompatibilis hardver, ADR-re képes chipkészlet és ennek megfelelő UEFI szükséges.
Az SMB Direct funkcióhoz RDMA-ra képes hálózati adapterek szükségesek a kapcsolat mindkét végpontján, vagyis az ügyfélen/eszközön, illetve a kiszolgálón.
3 A Windows 10 Pro for Workstations minimális hardverkövetelményei megegyeznek a Windows 10 Pro rendszeréivel.

További információk

Típus

OEM, Retail

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 10 PRO FOR WORKSTATIONS” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres