Akció!

WINDOWS 8.1 PRO ESD

11 499 Ft 10 642 Ft

Cikkszám: 3331 Kategóriák: ,
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL) AKTIVÁLÁSÁRA
 • MINDEN NYELV TÁMOGATOTT, BELEÉRTVE A MAGYART IS
 • 32 ILLETVE 64 BITES RENDSZEREKHEZ
 • A SZOFTVER LETÖLTÉSE, KÖZVETLENÜL A MICROSOFT HIVATALOS OLDALÁN KERESZTÜL TÖRTÉNIK

Minek a rövidítése az ESD?

A hárombetűs rövidítés angol megfelelője az Electronic Software Distribution, vagyis magyarra fordítva Elektronikus Szoftver Forgalmazás. Ez annyit jelent, hogy ha Ön Webáruházunkból vásárol egy bármilyen Szoftvert, akkor az digitális úton kerül kézbesítésre az Ön számára!

Milyen előnyei vannak a Digitális Licenceknek?

Mint tudjuk, az idő pénz: nincs házhoz szállítási díj, így nem kell arra várnia, hogy a kiszállító mikor érkezik házhoz a termékkel, tehát rengeteg időt spórolhat meg azzal,
ha digitális Licencet vásárol.

 

Ezen licenc típusa

Retail : Hardverfüggetlen, tehát gond nélkül átvihető új számítógépre.
Valamint tartalmazza a Microsoft Telefonos támogatását is.

Windows 8.1 Professional - Termékleírás

A Windows 8.1 Professional a Windows 8 utáni továbbfejlesztett verzió, ami különösen az érintőkijelzős használatra lett kifejlesztve. A Windows 8.1 Professional ezért nem csak az egérrel és billentyűzettel kompatibilis a PC-n, hanem az érintőkijelzős eszközökön is. Az operációs rendszer a felhasználókat egy újonnan kifejlesztett kezelőfelülettel, optimalizált teljesítménnyel, és új funkciókkal varázsolja el.

Bővítésként a 8-as kiadáshoz a 8.1 tökéletes berendezkedéssel szolgál a profi felhasználó és a kisvállalkozások igényeihez. A csempe felületnek köszönhetően a felhasználó megőrizheti a teljes áttekinthetőséget az alkalmazások és dokumentumok felett, és ennek megfelelően gyors hozzáférés jön létre. Általánosságban a rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy a másolási és egyéb rendszerfolyamatok minden eddiginél gyorsabb sebességgel menjenek végbe. Ezzel minden eszköz egy működő és teljesítményében erős operációs rendszert kap ami nem csak optikai és technikai sajátosságokat tartalmaz, hanem a teljesítményben is fejlődést mutat.

Újdonságok a Windows 8.1-ben

A 8.1 operációs rendszere számos újdonságot vonultat fel. Ezáltal sokféle alapfunkció található meg a rendszerében:

 • Modern felhasználói felület: csempefelület az érintőkijelzőkhöz
 • Internet Explorer 11: új Windows böngésző
 • Fejlett adatforgalom: a másolási folyamatok megállíthatóak, majd gombnyomásra tovább folytathatóak
 • Új feladatkezelő: a folyamatok magas teljesítményű kezelése
 • Windows Webáruház: a modern alkalmazások letöltéséhez
 • Windows Defender: a kémprogramok elleni védelemhez

Ezen kívül a Windows 8.1 Pro rendelkezik minden a Windows 8 Pro minden funkciójával, melyek a következők: csoportos irányelvek, domain belépés, remote desktop és az Encrypting File System. Egy virtuális merevlemez beindítása is lehetséges a Windows 8 Professional-el. Ezen felül a frissítéseken keresztül sok új funkció társul.

Újítások a Windows 8.1 Pro-ben

A Windows 8 Professional-hoz képest egyes optikai és teljesítménybeli változások lettek végrehajtva. A legjobban feltűnő változás, hogy az asztalt lehet csempe vagy klasszikus módban is használni. A rendszer startmenüjét a jobb egérgombbal mostantól (hasonlóan a Windows 7-hez) meg lehet jeleníteni. Így a felhasználó érintőkijelzős eszközén és egérrel kezelt PC-jén egyaránt, a testreszabott optimális funkciókat használhatja. Ezen felül rengeteg számos előre telepített modern alkalmazás található meg. Az eddigi videó, fotó, kamera és zene alkalmazások funkciói is újításokat kaptak.

A nagy teljesítményű Windows 8.1 Pro

 

A számos újítás és a felületi fejlődés mellett a rendszer egy erős platformot hoz létre, amivel az új programokkal és funkciókkal a vállalkozása alkalmazottait hatékonyan támogatja a feladataiban. A teljesítménybeli növekedésnek köszönhetően a 8.1 egy megbízható operációs rendszer. A modern felhasználói felület és a új típusú alkalmazások a felhasználónak egy valóban aktuális rendszert bocsájt rendelkezésére.

 

 

További információk

Típus

OEM, Retail

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 8.1 PRO ESD” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres