Akció!

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 – 10 Device CALs

41 499 Ft 37 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 1000-4 Kategóriák: ,

Leírás

  • DIGITÁLIS LICENC (ESD)
  • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
  • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
  • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD) AKTIVÁLÁSÁRA
  • 10 ESZKÖZBELI CAL-t TARTALMAZ
  • IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ

Windows Server 2012 R2 – 10 Device CALs – Termékleírás

CAL –  a Client Access Licenses rövidítése.

A Windows Server 2012 R2 megvásárlásával egy szerverlicenchez jut, ami arra jogosít fel, hogy az operációs rendszert egy szerverre telepítse fel. Minden eszközre – amelyik a szerverrel kell, hogy összeköttetésben legyen – szüksége van egy saját eszközlicencre, amit eszköz CAL-nek is neveznek.

Minden eszköz számára szükséges a Windows 2012 R2 Device CAL feltelepítése

A Windows Server 2012 R2 Device CAL a jóváhagyott eszközökön keresztül a szerveren mentett adatokhoz való hozzáférést biztosítja. A felhasználói CAL-el ellentétben (amelyet felhasználói licencnek is neveznek) a Device CALs for Windows Server 2012 R2 egy bizonyos eszközzel van összeköttetésben és nem egy felhasználóval. Így nem személyekre, hanem eszközökre vonatkozó hozzáférés kerül kiosztásra. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 Device CAL-el minden tetszőleges felhasználó egy jóváhagyott számítógéppel a szerverhez hozzá tud férni. Ez a modell különösen olyan vállalatok számára kedvező, ahol különböző munkatársak használnak egyazon számítógépet.

Az összes eszköz problémamentes összeköttetése a szerverrel

Azt, hogy mennyi licencet kell megvásárolnia erősen függ attól, hogy mennyi eszközre van szüksége a szerverének. Ebben a csomagban 10 licenchez lehet hozzájutni, így Ön pontosan 10 eszközről tud a szerverhez hozzáférni. Ön a Windows Server 2012 R2 Device CAL-et tetszőlegesen bővítheti, így a vállalkozásnál lévő minden eszközről tud a szerverhez belépést biztosítani. Igazítsa a Licencek számát igényeihez és végezze feladatait költséghatékonyan és a forrásokat megtakarítva. Figyeljen rá: az eszközlicencek és a felhasználói licencek lehetnek kombinálva de nem lehetnek egymástól különállóak.

Egy Windows 2012 R2 Device CAL használható például a Windows Server 2012 R2 Standard-el és a Windows Server 2012 R2 Datacenter-el is. Ráadásul a felhasználói licencek visszafelé is kompatibilisek, így a régebbi szerverekkel is használhatóak.

Figyelem: A felhasználói / eszközi CAL-ek megvásárlásával egy dokumentumot kap, amely igazolja, hogy Ön a jogos Új felhasználója a licencnek.  (A Licenc és az Elektronikus számla mellett.)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 – 10 Device CALs” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Írásvédett tartalom!