Akció!

WINDOWS SERVER 2012 R2 DataCenter

899 999 Ft 759 990 Ft

Cikkszám: 1000-1 Kategória:
 • DIGITÁLIS LICENC (ESD)
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER) AKTIVÁLÁSÁRA
 • 10 ESZKÖZBELI CAL-t TARTALMAZ
 • IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ

Windows Server 2012 R2 DataCenter – Termékleírás

A Windows Server 2012 R2 DataCenter  egy aktuális szerver- operációs rendszert ajánl egy központi virtualizációs irányultsággal, és a felhőben való mentési opcióval. A rendszer nem csak egy kezelői felületet biztosít, hanem rengeteg sok új tulajdonságot és újítást kínál mindenekelőtt a hálózat, alkalmazás –és webplatform, adattároló, virtuális asztali infrastruktúra, információvédelem, hozzáférési védelem területein. Növelje a rendszerrel a szervere produktivitását és a teljesítőképességét.

Hatékony munka a Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter-el

A kis vagy akár nagyvállalatoknál rendelkezésre áll az olyan kivitelezési lehetőség, hogy maga az üzleti szempontból kritikus munkaterhelés a teljesítmény javításán és föloszthatóságán keresztül történjen. Ráadásul a stabil visszaállítási opciók védelmet kínálnak az üzemleállási károk kivédéséhez. Köszönhetően a kibővített támogatási funkciónak a framework megnyitásához a Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter szintén támogatja Önt az alkalmazások és weboldalak fejlesztésében.

Több flexibilitás és virtualizáció a felhőszolgáltatással

Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter lehetőséget biztosít arra, hogy felállítson egy virtuális asztali infrastruktúrát. Megnagyobbíthatja a az alkalmazásokat akár a helyi adatközpontban, akár a felhőben probléma nélkül, és rugalmas módon rendelkezésre állítani. Különböző mentési opciók és a VHD duplikáció megspórolják Önnek a tárolás költségét. A modern felhasználói interfész a Windows 8-ból származik és az érintőképernyős kezeléssel leegyszerűsíti a rendszer kezelését. A fő különbség a Windows Server 2012 DataCenter és a Standard verziója között az, hogy az utóbbinál a virtuális példányok száma 2 gépre korlátozott, míg a Datacenter verzióban korlátozatlan számú.  A rendszerkövetelmények ugyanazok mint a Windows Server 2012 DataCenter-ben, ahol 2 processzor van támogatva.

Új funkciók a Windows 2012 R2 DataCenter-ben

A megbízható rendszer a hatékony teljesítménybeli optimalizáció mellett számos új programot és tulajdonságot tartalmaz:

 • Microsoft Windows Azure: a szerver felhőben való biztosítása
 • Modern kezelőfelület: érintőképernyős kijelzőre optimalizálva
 • Új feladatsor: optimalizált felület és rendszerbeli működés
 • PowerShell 3.0: a rendszer beállításainak jobb kezelése
 • SMB 3.0: jobb hozzáférés a megosztott adatokhoz
 • IIS 8.0: extended validation – tanúsítvány kezelése

További új funkciók amit a Windows 2012 R2 DataCenter  az elődhöz képest kínál Önnek, az a tárhely feladatok szintekbe rendezése (tiering), adattároló-QoS és egy szabaddá tett VHDX.

Megújult adatkezelés

A Microsoft Server 2012 R2 DataCenter-el az ismert NTFS adatrendszer is ki lett egészítve az új ReFS által. Ez különösen a szerverműködésben jelent optimális támogatást, mivel különösen az adatmentésre lett a rendszer kifejlesztve. A Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter a dinamikus hozzáférési irányítást teszi lehetővé. Az úgynevezett Dynamic Access Control-al az adathozzáférés a metaadatok segítségével kerül szabályozásra.  Az új tulajdonság az Active Direktor-biztonságpolitikájával működik együtt és védelmet ajánl az adatai számára, többek között megakadályozva az illetéktelen belépést az adatok áramlása alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS SERVER 2012 R2 DataCenter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres