WINDOWS SERVER 2012 R2 Essentials

69 990 Ft

Cikkszám: 1000-3 Kategória:
 • DIGITÁLIS LICENC (ESD)
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (WINDOWS SERVER 2012 R2 ESSENTIALS) AKTIVÁLÁSÁRA
 • 10 ESZKÖZBELI CAL-t TARTALMAZ
 • IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ

Windows Server 2012 R2 Essentials – Termékleírás

Windows Server 2012 R2 Essentials az optimális szervermegoldás a kisvállalatok számára. Koncentráljon a vállalat lényeges dolgaira és ne akadályoztassa cégét bonyolult számítástechnikai infrastruktúrákkal. A Server 2012 R2 Essentials minden funkciót felvonultat, ami a vállalat hálózati felépítéséhez és irányításához szükséges. A jól strukturált kezelőfelület és az intuitív használat a programon belüli gyors orientációról gondoskodik. A rendszer elég kapacitást kínál 25 felhasználóig és 50 eszközig, amivel nincs szükségünk kiegészítő felhasználói CAL-re. Ha esetleg ez nem elegendő a munkahelyi környezethez, úgy egy magasabb verziójú Windows szerverre tud könnyen váltani.

A Windows Server Essentials 2012 R2 funkciói

 • Integrált felhőszolgáltatás a rugalmas munkához és az adatmegosztáshoz.
 • A kliens számítógép Backup minden számítógépről központilag elmenti az adatokat.
 • A My Server nevű alkalmazás a Windows-on és a Windows Phone-on egy az adatokhoz és kezelői eszközökhöz való külső hozzáférést engedélyez.
 • Fizikai és virtuális szerverként is telepíthető.
 • Az optimalizált csatlakozón keresztül megújult kliens funkciók előkészítése.
 • Az Office 365 és a Microsoft Azure integrációja plusz felhasználók kezelése.

Felhőalapú szolgáltatás és távolról való hozzáférés

A felhőalapú szolgáltatás segítségével mindenhonnan hozzáfér adataihoz. Tegye lehetővé munkatársai számára a biztos hozzáférést a munkahelyi adatokhoz és alkalmazásokhoz. Egy internetkapcsolat és egy webböngésző segítségével munkatársai megfelelően fel vannak szerelve egy hatékony munkához. Az Office 365 integrációjával a felhasználói fiókokat létesíteni és egy hozzátartozó postafiókot lehet létrehozni.

Az egyszerű kezelői feladatokat kényelmes módon távolról is intézheti. A Windows-ra és Windows Phone-ra kifejlesztett My Server nevű alkalmazás  által hozzáférhet a szerverrendszerhez bármilyen eszközről (laptop, táblagép vagy okostelefon) vagy tartózkodási helyről. Ráadásul a webböngészőjén keresztül elérheti az összes adatot, mappát és kliensszámítógépet.

Biztosítsa adatait a Windows Server 2012 Essentials R2-vel

Védje adatait a veszteségtől és az illetéktelen felhasználástól. A Windows Server 2012 R2 Essentials  ‘adatelőzményi-mentése’ a felhasználók számára és nem eszközökre ment el adatokat. Ha egy Pc nem működik tovább, az összes adat egy másikon újra előhívható. Emiatt a Server 2012 R2 Essentials kívánság alapján rendszeresen és automatikusan Client Computer Backup-ot futtat, hogy előre elkerülhető legyen az adatveszteség, így minden számítógépen központilag a szerverre menti el az adatait.

Virtualizáció

Habár a rendszer szabványszerűen nem a Hyper-V nevű virtualizációs platformmal rendelkezik, a szerverrendszer egy fizikai szerverre vagy egy virtuális számítógépre kerül telepítésre. Így Ön döntheti el, hogy milyen módon állítja rendelkezésre a rendszert a vállalatánál. A Server 2012 r2 Essentials segítséget nyújt időt, kiadást és költséget megspórolni.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS SERVER 2012 R2 Essentials” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres