WINDOWS SERVER 2012 R2 Standard

119 990 Ft

Cikkszám: 1000-2 Kategória:
 • DIGITÁLIS LICENC (ESD)
 • LICENCEK KÉSZLETEN VANNAK, ÉS A RENDELÉST KÖVETŐEN  KÉZBESÍTÉSRE KERÜLNEK EMAILBEN
 • BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN, A FELDOLGOZÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL (MAXIMUM 1-2 MUNKANAP)
 • TELJES, EREDETI, JOGTISZTA LICENC AZ ADOTT (WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD) AKTIVÁLÁSÁRA
 • 10 ESZKÖZBELI CAL-t TARTALMAZ
 • IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ

Windows Server 2012 R2 Standard – Termékleírás

A Microsoft a Windows Server 2012 R2 Standard –el több éves felhőszolgáltatói és szerverkezelői tapasztalatot hoz magával. Az új szerverrendszer számos újítást és eszközt vonultat fel az alábbi különböző területeken: működtetés, hálózat, adattárolás, virtualizáció, web és alkalmazásplatform, hozzáférési és információvédelem ill. virtuális asztali struktúra. Profitáljon ezekből a többoldalú funkciókból és szerelje fel rendszerét a megbízható Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard-el.

Stabil szerverkörnyezet a Windows Server 2012 R2 Standard

Számos tulajdonság mellett a rendszer a modern Windows 8-as kezelői felületet kínálja, amely az érintőképernyős kezelésre is alkalmas. A rendszer a kis és nagyvállalatok számára is kitűnő választás , és adott a lehetőség, hogy a feloszthatóságot és a teljesítményt annak érdekében javítsuk, hogy a kritikus munkaterhelést kidolgozzuk. Ezen kívül a rendszer egy stabil rendszer visszaállítási lehetőséget kínál arra az esetre, ha a feladatvégzés során üzemzavar lép fel. Ráadásul mivel a Windows Server 2012 R2 Standard kibővített támogatással rendelkezik a nyitott keretrendszerhez, így a weboldalak és alkalmazások fejlesztése lehetővé válik. Az alkalmazások a hordozhatóságnak hála, a publikus felhőben és a központban vezeték nélkül feloszthatóak és rugalmasan készültségre állíthatóak. Ön a rendszerrel a VHD duplikálás és számos mentési opció által a tárhellyel takarékosan tud bánni.

Virtualizáció a vállalatok számára

A Windows Server 2012 R2 Standard nem csak egy megbízható rendszert kínál, hanem a  teljesítménybeli fejlesztéseket és programokat tartalmaz:

 • Modern felhasználói interfész: új kezelői felület az érintőképernyős kezeléshez optimalizálva
 • Microsoft Windows Azure: a szerver biztosítása az Azure felhőjében
 • PowerShell: a rendszerbeli beállítások könnyebb kezelése
 • Átdolgozott feladatsor: több teljesítmény az optimált időbeni lefutás által
 • Internet Information Service 8.0: Extended validation – tanúsítványkezelés
 • SMB 3.0 protokollverzió: az adatok gyorsabb és stabilabb úton való szabaddá tétele

Ezenfelül számos program, mint a Hyper-V vagy a Direct Access is javításokon ment át. Így a Hyper-V teljesítőképessége különböző javításokat kapott, mialatt a DirectAccess mostantól a szervere számára az IPv6 áthidalói technológiáját szintén a rendelkezésre állítja. Az előző szerververziókhoz képest a rendszer a tárhely funkciók mellé a VHDX, QoS és a tiering tárolást is felvonultatja.

Adatkezelés és a hozzáférés irányítása

Az új ReFS adatrendszer – amely a szerverekre való adatmentés miatt lett kifejlesztve – az eddigi NTFS-t egészíti ki. A Dynamic Access Control – azaz egy dinamikus hozzáférési vezérlés – került bevezetésre, amellyel az adatokhoz való hozzáférés a metaadatokon keresztül kerül szabályozásra. Itt az Active Directory dolgozik, és akadályozza például a jogosulatlan hozzáférést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS SERVER 2012 R2 Standard” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error:
0
  0
  Kosár
  A kosarad üres